Grădinița „Andrieș” – redeschisă pentru copiii din comunitate

Stiri Image
25.09.2020
Știri

Grădinița „Andrieș” – redeschisă pentru copiii din comunitate

Din 14 septembrie 2020 și-a reluat activitatea Grădinița din localitate. În cele 3 grupe sunt încadrați copiii, părinții cărora sunt angajați în câmpul muncii. Ei prezintă certificatul de la locul de muncă, certificatul despre componența familiei eliberat de Primăria Bravicea, declarație pe proprie răspundere pentru angajarea respectării măsurilor de protecție anti COVID-19 aplicate de către instituție.

Orarul de activitate al grădiniței se desfășoară între orele 8.00 – 17.00.

Conform „Raportului de autoevaluare privind pregătirea pentru redeschiderea Instituții de educație timpurie”, Grădinița „Andrieș” din satul Bravicea dispune de medicamente, termometre non-contact, viziere, măști și mănuși de unică folosință, mănuși de cauciuc, dezinfectant pe bază de clor, dezinfectant de mâini și suprafețe pe bază de alcool, dezinfectant pentru copii, săpun lichid, șervețele de hârtie, lămpi ultraviolete bactericide (lampa iradiază lumina ultravioletă, nimicește bacteriile, virușii si ciupercile); covorașe dezinfectante pentru intrarea în toate blocurile instituției și în fiecare grupă. A fost procurat pentru fiecare copil încă câte un set de veselă: farfurii adânci, farfurii plate, căni și tacâmuri.

Personalul este instruit cu privire la măsurile de control și prevenire a răspândirii infecției de COVID-19 în instituție.