Ziarul comunitar „Curierul de Bravicea”

Stiri Image

Ziarul comunitar „Curierul de Bravicea”

Ziarul comunitar „Curierul de Bravicea” este un ziar local editat de către Biblioteca Publică „George Munteanu” în parteneriat cu Administrația Publică Locală Bravicea, Gimnaziul „Ștefan cel Mare” finanțat de către Fundația „Bill & Melinda Gates” (2015–2016) în cadrul Programului NOVATECA – program de modernizare a bibliotecilor publice din Republica Moldova, implementat de IREX Moldova.

Scopul ziarului este de a face transparentă activitatea APL Bravicea, de a menține dialogul între primărie și comunitate, a promova istoria și personalitățile locale, a informa despre viața comunitară și a implica membrii ei la lucruri bune.

Editarea ziarului „Curierul de Bravicea” a fost apreciată în cadrul Programul Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale din Moldova, ediția 2017. Scopul acestui program, implementat de IDIS „Viitorul”, cu suportul financiar al Consiliului Europei este acela de a identifica și disemina inițiative inovative și eficiente ale administrației publice locale din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.